Chifle cu rozmarin din: faina, drojdie, sare, apa calda, rozmarin.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Combinați toate ingredientele uscate, amestecați bine.
Se adauga apă si se framanta bine. Dati la frigider și lăsați timp de 24 de ore.
Scoateti din frigider si mai framantati pe o suprafata presarata cu faina.
Formati chifle si acoperiti cu un prosop.
Preîncălziți cuptorul la 200C. După 30 de minute, puneți aluatul în tava si coaceti timp de 30-50 de minute.
Serviti chiflele calde sau la temperatura camerei.
Chifle cu rozmarin
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Chifle cu mac si susan
Chifle cu mac si susan din: faina de migdale, amidon, faina de cocos, oua, ulei de avocado, apa, praf de copt, sare, seminte de mac, seminte de susan. Ingrediente: 2/3 cană făină de migdale 1/4 cană amidon 3 linguri făină de cocos 4 ouă 3 linguri ulei de avocado 2 linguri apă 1 linguriță praf […]
Chifle umplute cu ciuperci din: chifle, ciuperci, unt, lapte, verdeata, sare si piper. Ingredinte: 8 chifle 1/2 kg ciuperci 50 g unt 1/2 ceasca lapte verdeata sare piper Mod de preparare Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite […]
Chifle umplute cu ciuperci din: chifle, ciuperci, unt, lapte, verdeata, sare si piper. Ingredinte: 8 chifle 1/2 kg ciuperci 50 g unt 1/2 ceasca lapte verdeata sare piper Mod de preparare Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite […]
Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.