Reteta zilei: Chifle umplute

Printeaza

Chifle umplute din: chifle, unt, sare, piper, sunca, rosii, ceapa caramelizata, oua.

Ingrediente: Chifle umplute

  • 8 chifle
  • 2 linguri unt, topit
  • sare si piper
  • sunca, rosii, ceapa caramelizata
  • 8 ouă

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Tăiați partea superioară a fiecărei chifle si scobiti miezul.

Ungeți cu unt si condimentați cu sare și piper.

Chifle umplute

Umpleti cu sunca, rosii, ceapa carameliata si spargeti un ou deasupra.

Chifle umplute

Transferati intr-o tava si coaceți 10-12 minute.

Serviti calde.

Chifle umplute

Chifle umplute

Chifle umplute

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.