Chiftele cu carne de vita si legume din: spanac, unt, ceapa, ciuperci, lapte, telina, patrunjel, carne de vita, faina, usturoi, usturoi, sare, piper, nucsoara, oua, ulei de cocos, sos de rosii.
Ingrediente:
1 kg spanac, tocat
1 lingura unt
1/2 cana ceapa, tocata
500gr ciuperci, tocate
1/4 ceasca lapte de cocos
1/2 cana telina, cuburi
1/2 cana, patrunjel
1 kg carne de vita
1/4 cana de faina
1 catel de usturoi, tocat
1 lingurita sare
1 1/2 lingurite de piper negru proaspat macinat
1/4 lingurita nucsoara proaspat rasa
2 oua , usor batute
ulei de cocos
Sos de rosii, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti untul la foc mediu intr-o tigaie si adaugati ceapa tocata si ciupercile, sare si piper dupa gust.
Sotati legumele cateva minute. Adaugati laptele de cocos, patrunjel, telina si amestecati usor.
Puneti carnea intr-un castron, adaugati spanacul tocat la blender, faina, usturoi, sare si piper.
Incorporati nucsoara si amestecati. Apoi adaugati ouale batute si legumele sotate.
Amestecati bine. Formati chiftele potrivite.
Incalziti 2 linguri de ulei intr-o tigaie la foc mediu si prajiti chiftelele cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Chiftele de ficat de vita din: ficat de vita, ceapa, ou, morcov, faina, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g ficat de vită 2-3 cepe un ou un morcov 3 căţei usturoi 4-5 linguri făină ulei sare si piper Mod de preparare: Ficatul se pune la fiert cu o ceapă întreagă, în apă cu un […]
Chiftele de vita cu sos din: carne de vita, paine, lapte, unt, ceapa, ansoa, capere. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 3 felii pâine de-o zi 1 pahar lapte 100 g unt 1 ceapă mică 1 ou 5 fileuri de anşoa sau hering sărat 3 linguri capere 1 legătură pătrunjel supă 5 linguri smântână […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.