Reteta zilei: Chiftele de curcan si porc

Printeaza

Chiftele de curcan si porc din: curcan, porc, ceapa, ou, lapte, pesmet, sare, piper, ulei, apa.

 

Ingrediente:

  • 1 kg de curcan tocata
  • 1 kg de carne de porc tocata
  • 1 ceapa tocata
  • 1 ou
  • 3 linguri de lapte
  • 3/4 cană pesmet
  • 1/2 cană pesmet
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 linguriță piper
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1/3 cana apa

 

Mod de preparare:

Într-un bol mare, combinați carnea, ceapa mărunțită, ou, lapte, 3/4 cana pesmet, sare și piper.

Se amestecă bine cu mâinile.

Formați chiftele si dati prin pesmet.

Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.

Prăjiți chiftelele pe ambele părți, cate aproximativ 4 minute.

Adăugați apă, acoperiți cu capac și gătiți la foc mic încă 10 minute.

Serviti calde.

 

Chiftele de curcan si porc

Chiftele de curcan si porc

 

Pofta buna!

 

 

 

Chifteluțe cu Ardei Gras: Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat

Chifteluțe cu Ardei Gras: Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat din: carne de vita, ceapa, ardei grasi, usuturoi, pesmet, ou, chimen, boia de ardei, cimbru, sare, piper, ulei. În căutarea unei rețete ușor de preparat și pline de gust pentru prânz sau cină? Chifteluțele cu Ardei Gras sunt alegerea perfectă. Această rețetă simplă și reconfortantă […]

Chifteluțe de Curcan la Air Fryer cu Crustă Crocantă

Chifteluțe de Curcan la Air Fryer cu Crustă Crocantă din: carne de curcan, ceapa, usturoi, pesmet, ou, marar, sare, piper, ulei. Dacă sunteți în căutarea unei alternative sănătoase și delicioase la chifteluțele tradiționale, atunci rețeta noastră de Chifteluțe de Curcan la Air Fryer este soluția perfectă. Prin gătirea lor în air fryer, obțineți o crustă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.