Mancarica picanta de naut din: naut, ceapa, morcov, ardei, ulei, sare, piper. Ingrediente: o ceapă un morcov un ardei gras 2 ardei iuţi o conservă mare năut gata fiert 1/2 legătură pătrunjel o lingură ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa, morcovul şi ardeiul gras se toacă mărunt şi se pun la călit în […]
Tocana picanta de naut din: naut, ceapa, rosii, bulion, patrunjel, ulei, ardei, sare. Ingrediente: 450 n năut o ceapa 2 roşii 3 linguri bulion 1/2 legătură pătrunjel 3 linguri ulei un ardei iute roşu sare Mod de preparare: Năutul se pune la înmuiat în apă rece cu o seară înainte de pregătire. A doua […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.