Chiftele de peste cu cartofi dulci din: cartofi dulci, ton, ceapa verde, pesmet, oua, ceapa rosie, ardei gras, praf de usturoi, chili, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
2 cartofi dulci, cuburi
2 cutii ton in suc propriu
½ ceașca ceapă verde, feliata
½ ceașca pesmet
2 ouă
½ ceașca ceapă roșie
1 ½ cesti ardei gras galben tocat mic
½ lingurița de praf de usturoi
¼ linguriță chili
sare și piper, dupa gust
ulei
Mod de preparare:
Intr-o cratita, fierbeti cartofii 10-15 minute, scurgeti si pasati.
Adăugați tonul, ceapa verde, pesmet, ouă, ceapă roșie, ardei, pudră de usturoi, chili, sare și piper.
Se amestecă bine până se combină toate ingredientele.
Formati chiftele si aplatizati in palma.
Încălziți o tigaie, adăugați ulei si rumeniti pe ambele parti.
Chiftele de cartofi cu branza de capra din: cartofi, unt, oua, branza de capra, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g cartofi 50 g unt 2 ouă 100 g brânză de capră piper sare 100 g făină ulei, pentru prăjit Mod de preparare: Speli cartofii şi-i pui la fiert în coajă, la foc mediu, […]
Chiftele de cartofi cu varza din: varza, cartofi, faina, pesmet, usturoi, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 varză mică 2 cartofi 4 linguri făină pesmet 4 căţei usturoi sare piper ulei, pentru prăjit Mod de preparare: Toci varza, o freci cu sare şi o înmoi câteva minute în apă fierbinte. Dai cartofii prin râzătoare, îi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.