Reteta zilei: Chiftele cu somon
PrinteazaChiftele cu somon din: piure de cartofi, somon, ou, lamaie, faina, marar, sare, piper si ulei de masline.
Ingrediente:
- 3 cesti de piure de cartofi
- 2 conserve somon
- 1 ou
- 1 lamaie
- faina
- marar
- Sare si piper dupa gust
- Ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-un bol mare combina piureul de cartofi cu somonul si oul.
Adauga coaja de lamaie, sucul de lamaie, precum și mararul tocat si faina.
Se amesteca totul bine, se adaugă cate un varf de cuțit de sare și piper.
Imparțiți amestecul in 8 parti si dati fiecare bucata cu faina, apoi le intindeti putin.
Dati la frigider pentru 1 ora. Ulterior prajiti in ulei de masline pe fiecare parte.
Serviti calde sau la temperatura camerei, dupa preferinta.
Chiftele se pot pregati si cu somon proaspat sau cu orice alt tip de peste.
Chiftele cu somon
Pofta buna!
Ce bine arata chiftelele astea cu somon
SI mie imi plac!
Arata foarte bine chiftelele cu somon