Reteta zilei: Chiftele umplute la cuptor

Printeaza

O reteta delicioasa de Chiftele umplute la cuptor din: carne tocata, branza, ou, orez, ardei, ceapa, oregano, sare si boia.

Chiftele umplute la cuptor

Ingrediente:

  • 250g carne tocata
  • 50g branza rasa
  • 1 ou
  • 1 cana orez fiert
  • 1/2 ardei
  • 1/2 ceapa
  • oregano
  • sare
  • boia iute/dulce

pentru umplutura:

  • crema de branza sau un ou

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se pune carnea tocata impreuna cu branza rasa, oul, orezul, ardeiul, ceapa.

Chiftele_umplute_la_cuptor

Se adauga oregano, sare si boia si se amesteca foarte bine.

Chiftele_umplute_la_cuptor_02

In forme speciale care se gasesc in comert se pune o parte din compozitie.

Chiftele_umplute_la_cuptor_03

Se face o gaura in compozitie care se umple cu un ou intreg sau cu crema de branza sau pur si simplu cu un albus, dupa preferinte.

Chiftele_umplute_la_cuptor_04

Se acopera umplutura cu restul compozitiei si se introduc  formele la cuptor pentru 20 minute. Dupa ce s-au copt se servesc cu sos alb.

Chiftele_umplute_la_cuptor_07

Reteta zilei: Chiftele umplute la cuptor

Chiftele umplute la cuptor

Pofta buna!

 

4 comentarii

  1. As vrea sa incerc si eu chiftelele astea umplute

  2. Interesante chiftelele astea

  3. Imi plac chiftelele astea!

  4. Mi-ai facut pofta de niste chiftele!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.