Reteta zilei: Chiftele umplute la cuptor
PrinteazaO reteta delicioasa de Chiftele umplute la cuptor din: carne tocata, branza, ou, orez, ardei, ceapa, oregano, sare si boia.
Ingrediente:
- 250g carne tocata
- 50g branza rasa
- 1 ou
- 1 cana orez fiert
- 1/2 ardei
- 1/2 ceapa
- oregano
- sare
- boia iute/dulce
pentru umplutura:
- crema de branza sau un ou
Mod de preparare:
Intr-un castron se pune carnea tocata impreuna cu branza rasa, oul, orezul, ardeiul, ceapa.
Se adauga oregano, sare si boia si se amesteca foarte bine.
In forme speciale care se gasesc in comert se pune o parte din compozitie.
Se face o gaura in compozitie care se umple cu un ou intreg sau cu crema de branza sau pur si simplu cu un albus, dupa preferinte.
Se acopera umplutura cu restul compozitiei si se introduc formele la cuptor pentru 20 minute. Dupa ce s-au copt se servesc cu sos alb.
Reteta zilei: Chiftele umplute la cuptor
Pofta buna!
As vrea sa incerc si eu chiftelele astea umplute
Interesante chiftelele astea
Imi plac chiftelele astea!
Mi-ai facut pofta de niste chiftele!