Ceai de Conopidă: Descoperă Secretele Sănătății din: conopida, apa, miere sau lamaie. Deși poate suna neobișnuit, poți fierbe buchețele de conopidă în apă și să folosești lichidul ca un ceai. Acesta poate avea proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Ceaiul de conopidă, o inovație în lumea băuturilor sănătoase, îmbină gustul plăcut cu o serie de beneficii nutriționale. […]
Reteta zilei: Chiftelute de cartofi cu coriandru
PrinteazaChiftelute de cartofi cu coriandru din: cartofi, seminte de chimen, ceapa, coriandru, chili, piper, sare, oua, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi, curatati
- 1 lingurita seminte de chimen
- 2 cepe tocate
- 1 legatura coriandru, tocat
- ½ lingurita chili
- 1/2 lingurita piper negru
- Sare, dupa gust
- 3 oua, batute
- ulei
Mod de preparare:
fierb cartofii in apa aproximativ20-25 minute. Se scurg si se pun deoparte. Intr-o tigaie mica, se prajesc semintele de chimen cateva minute.
Pasati cartofii intr-un bol mare, se adauga seminte de chimen, coriandru, ceapa, chili, piper si sare. amesteca bine cu o lingura. Formati chiftele.
incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Dati chiftele prin ou si prajiti in tigaie pana se rumenesc pe fiecare parte. servesc calde sau la temperatura camerei.
Chiftelute de cartofi cu coriandru
Pofta buna!
Brânza Telemea: Beneficii, Valori Nutriționale și Rețete Delicioase
Brânza Telemea: Beneficii, Valori Nutriționale și Rețete Delicioase. Branza Telemea – Probabil cea mai populară brânză românească, telemeaua este o brânză sărată, maturată în saramură, cu o textură fermă și un gust variind de la blând la intens. Procesul de fabricație al brânzei telemea a evoluat de-a lungul secolelor, dar metodele tradiționale de producție încă […]
Sunt bune chiftelutele de cartofi