Reteta zilei: Chiftelute la cuptor cu carne de porc si spanac

Printeaza

Chiftelute la cuptor cu carne de porc si spanac din: carnati, carne de porc, carne de vita, spanac, parmezan, ou, busuioc, patrunjel, praf de usturoi, sare, fulgi de ardei rosu, pesmet.

Chiftelute la cuptor cu carne de porc si spanac

 

Ingrediente:

  • ½ kg carnați tocati (doar carnea)
  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 1/2 kg carne tocata de vita
  • ½ kg spanac tocat
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 1 ou
  • 1 1/2 lingurite busuioc uscat
  • 1 1/2 lingurite patrunjel uscat
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
  • 1/2 cana pesmet

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 C.

Intr-un bol mare , se combina carnații, carnea de porc, carnea de vita, spanacul, parmezanul, oul, busuioc , patrunjel , praf de usturoi , sare , fulgi de ardei rosu si 1/4 ceasca de pesmet .

Amestecati bine, apoi formati chiftelute.

Chiftelute la cuptor cu carne de porc si spanac

Puneți restul de 1/ 4 de cana de pesmet intr-un castron mic.

Dati chiftelutele prin pesmet, apoi puneti intr-o tava de briose si dati la cuptor pentru 20 de minute.

Serviti chftelutele calde.

Chiftelute la cuptor cu carne de porc si spanac

Chiftelute la cuptor cu carne de porc si spanac

Chiftelute la cuptor cu carne de porc si spanac

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Chiftelute la cuptor cu spanac

Chiftelute la cuptor cu spanac

Chiftelute la cuptor cu spanac din: carnati, carne de porc, carne de vita, spanac, parmezan, ou, busuioc, patrunjel, praf de usturoi, sare, fulgi de ardei rosu, pesmet. Ingrediente: ½ kg carnați tocati (doar carnea) 1/2 kg carne tocata de porc 1/2 kg carne tocata de vita ½ kg spanac tocat 1/2 cana parmezan ras 1 ou […]

 

Chiftelute la cuptor cu ardei

Chiftelute la cuptor cu ardei

Chiftelute la cuptor cu ardei din: carne de miel, ardei, lamaie, oua, pesmet, sare, condimente. Ingrediente: 1 kg carne tocată de miel 2 ardei iuţi 1 ceapă verde 1/2 lămâie (zeama) 3 ouă pesmet sare condimente   Mod de preparare: Se toacă bine carnea, de două ori, şi se adaugă ardeiul iute şi ceapa tăiate […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata chiftele astea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.