faina de grau, zahar, praf de copt, sare, lapte, ulei vegetal, ou, extract de vanilie. Waffles , cunoscute și sub numele de “wafers” sau “gaufres,” au o istorie lungă și interesantă. Ele au apărut pentru prima dată în Evul Mediu în Europa, fiind inițial o gustare plată și crocantă. În timp, rețetele […]
Reteta zilei: Chiftelute de porc pe pat de spaghete cu parmezan
PrinteazaChiftelute de porc pe pat de spaghete cu parmezan din: carne de porc, patrunjel, oua, parmezan, pesmet, usturoi, fulgi de ardei rosu, ulei de masline, sare, piper, ulei, spaghete.
Ingrediente :
- 2kg carne tocata de porc
- 2/3 ceasca patrunjel
- 2 oua
- 1 ceasca parmezan
- 1/2 cana pesmet
- 3 catei de usturoi tocat
- 1 lingurita fulgi de ardei rosu
- 2 linguri ulei de masline
- Sare si Piper
- Ulei vegetal pentru prajit
- Spaghete fierte
Mod de preparare:
Amestecati toate ingredientele impreuna . Formati chiftelutele si asezati intr-o tava. Dati la rece 30-60 de minute.
Incalziti ulei intr-o tigaie si prajiti chiftelutele 8-10 minute. Serviti chiftelutele pe pat de spaghete fierte si decorati cu parmezan.
Chiftelute de porc pe pat de spaghete cu parmezan
Pofta buna!
Tapas cu brânză feta și măsline
branza feta, masline, ulei de masline extravirgin, oregano, suc de lamaie, rosie, castarvete, sare, piper, paine prajita. Această rețetă de tapas este inspirată de aromele mediteraneene și este perfectă pentru o petrecere cu prietenii sau ca aperitiv. Aceste tapas sunt ușor de preparat și vor impresiona cu siguranță. […]
Imi place 🙂
Arata foarte bine chiftelutele astea
Foarte bine arata 🙂
Si mie-mi place