Bruschete cu Ciuperci Sărate și Usturoi din: paine integrala, ciuperci, usturoi, ulei de masline extravirgin, unt, sare, piper, cimbru, patrunjel, pecorino. Ingrediente: 4 felii de pâine integrală sau pâine de casă 200g ciuperci (champignon sau alte ciuperci de preferință) 2 căței de usturoi, tăiați fin 2 linguri de ulei de măsline extravirgin 1 lingură […]
Reteta zilei: Chiftelute de porc si vita marinate
PrinteazaChiftelute de porc si vita marinate din: carne vita, carne de vitel, carne de porc, oua, branza, patrunjel, usturoi, pesmet, apa, sare, piper, ulei de masline, sos de rosii.
Ingrediente:
- 1 kg carne de vita, tocata
- ½ kg carne de vitel, tocata
- ½ kg carne de porc, tocata
- 2 oua
- 1 cana branza rasa
- 1 ½ linguri patrunjel tocat
- ½ catel de usturoi, tocat
- 2 cesti pesmet
- 2 cani de apa calduta
- sare si piper negru dupa gust
- 1 ceasca ulei de masline
- sos de rosii
Mod de preparare:
Combinati carnea tocata intr-un castron mare. Adaugati oualele , branza , patrunjelul , usturoiul , sare si piper dupa gust.
Amestecati bine. Adaugati pesmetul, incorporati apa. Formati chiftelute.
Incalziti ulei de masline intr-o tigaie mare. Adaugati chiftelutele si prajiti bine pe toate partile. Transferati pe prosoape de hartie.
Fierbeti sosul de rosii, apoi adaugati chiftelutele si fierbeti 15 minute. Serviti imediat.
Chiftelute de porc si vita marinate
Pofta buna!
Supa de rosii cu ton din: ton, rosii, usturoi, ulei, patrunjel, sare, piper. Roșiile sunt o sursă excelentă de nutrienți esențiali. Acestea conțin vitamina C, potasiu, vitamina K, vitamina A, fier și fibre. Sunt, de asemenea, bogate în antioxidanți, cum ar fi licopenul, care oferă roșiilor culoarea roșie caracteristică și este asociat cu reducerea riscului […]
Ce bine arata chiftelutele marinate 🙂