Reteta zilei: Chiftelute de pui cu sos de lapte de cocos

Printeaza

Chiftelute de pui cu sos de lapte de cocos din: pui, condimente pentru pui, coriandru, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, condimente, lapte de cocos.

 

Ingrediente chiftelute: 

  • 1 kg carne tocata de pui
  • 1 lingura condimente pentru pui
  • 1 lingura coriandru proaspat tocat

Ingrediente sos:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 3 catei de usturoi tocat
  • 1 lingura condimente, dupa gust
  • 2 cani lapte de cocos

 

Mod de preparare:

Pentru a pregăti chiftelutele, combinati carnea de pui, condimente și coriandru proaspăt într-un castron mare.

Formati chiftelutele si dati la rece in timp ce pregatiti sosul.

Adăugați ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.

Adaugati ceapa roșie, gatiti 4-5 minute, apoi se adauga usturoiul.

Gatiti timp de 1 minut, apoi adaugati condimente.

Incorporati laptele de cocos, amestecati si lasati sa fiarba la foc mic timp de 10 minute.

Adauga chiftelutele la sos. Acoperiti si gatiti 20-25 de minute.

Serviti chiftelutele cu orez sau cuscus.

 

Chiftelute de pui cu sos de lapte de cocos

Chiftelute de pui cu sos de lapte de cocos

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Chiftelute de pui in sos de ananas

Chiftelute de pui in sos de ananas din: carne de pui, faina, scortisoara, ou, sos de soia, ghimbir, sare, piper, compot de ananas, sos de soia, amidon, ghimbir, zahar brun, otet balsamic. Ingrediente: 500 g carne de pui tocata 2 linguri faina un praf de scortisoara 1 ou 2 linguri sos de soia putin ghimbir […]

 

Chiftelute din piept de pui cu mozzarella

Chiftelute din piept de pui cu mozzarella din: piept de pui, ou, paine, ulei, lapte, usturoi, mozzarella, sos de rosii, frunze de menta. Ingrediente: 500g piept de pui 1 ou 1 felie de paine 4 linguri ulei 50 ml lapte sau apa 1 catel mic de usturoi 1 felie branza mozzarella 1 lingurita sos de […]

 

Chiftelute din piept de pui si spanac

Chiftelute din piept de pui si spanac din: piept de pui, spanac, untura, paine, lapte, oua, pesmet, cascaval, faina, sare, piper. Ingrediente: 400 g piept de pui 300 g spanac verde 50 g untura 4 felii de paine 200 ml lapte 2 oua 2 linguri pesmet 100 g cascaval ras 1 lingura faina sare piper […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.