Reteta zilei: Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice

Printeaza

Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice din: cartofi, ceapa, sare, usturoi, oregano, cimbru, piper, patrunjel, rozmarin, ulei de masline, parmezan.

Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice

Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice

 

Ingrediente:

  • 2 cartofi rosii
  • 2 cartofi albi
  • ¼ lingurita praf de ceapa
  • ¼ lingurita de sare
  • ¼ lingurita praf de usturoi
  • ¼ lingurita oregano uscat
  • ¼ lingurita cimbru uscat
  • ¼ lingurita de piper
  • ¼ lingurita patrunjel uscat
  • ¼ lingurita de rozmarin uscat
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de parmezan ras

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C. Se spala cartofii si se usca cu un prosop de hartie. Se taie cartofii felii subtiri. Adaugati feliile de cartofi intr-un castron mare.

Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice

Adaugati ierburile si condimentele. Apoi se adauga ulei de masline. Se amesteca toate ingredientele impreuna. Asezati cartofii pe o foaie de copt in tava.

Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice

Coaceti timp de aproximativ 20 de minute. Serviti chips-urile calde simple sau ca garnitura.

Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice

Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice

Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata extraordinar chipsurile astea de cartofi 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.