Reteta zilei: Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice
PrinteazaChips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice din: cartofi, ceapa, sare, usturoi, oregano, cimbru, piper, patrunjel, rozmarin, ulei de masline, parmezan.
Ingrediente:
- 2 cartofi rosii
- 2 cartofi albi
- ¼ lingurita praf de ceapa
- ¼ lingurita de sare
- ¼ lingurita praf de usturoi
- ¼ lingurita oregano uscat
- ¼ lingurita cimbru uscat
- ¼ lingurita de piper
- ¼ lingurita patrunjel uscat
- ¼ lingurita de rozmarin uscat
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 lingura de parmezan ras
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180C. Se spala cartofii si se usca cu un prosop de hartie. Se taie cartofii felii subtiri. Adaugati feliile de cartofi intr-un castron mare.
Adaugati ierburile si condimentele. Apoi se adauga ulei de masline. Se amesteca toate ingredientele impreuna. Asezati cartofii pe o foaie de copt in tava.
Coaceti timp de aproximativ 20 de minute. Serviti chips-urile calde simple sau ca garnitura.
Chips-uri de cartofi cu parmezan si ierburi aromatice
Pofta buna!
Arata extraordinar chipsurile astea de cartofi 🙂