Chutney de dovlecei din: ceapa, rosii, dovlecei, mere, zahar tos, otet de vin alb, piper negru si alb, boabe de mustar, ghimbir si usturoi. Ingrediente: 2 cepe 4 roşii 3-4 dovlecei 2 mere creţeşti 250 g zahăr tos 300 ml oţet de vin alb 2 linguriţe cu piper negru şi alb 1 linguriţă cu boabe […]
Reteta zilei: Chutney de morcovi
PrinteazaChutney de morcovi din: ulei, ardei iute, seminte de coriandru, morcovi, nuca de cocos, arahide, usturoi, sare, apa, seminte de mustar.
Ingrediente:
- 1 lingurita ulei
- 3 ardei iuti
- 2 lingurite seminte de coriandru
- 1 cana morcovi, feliati
- 2-3 linguri nuca de cocos
- 1-2 linguri arahide
- 1 catel usturoi
- sare, dupa gust
- 1/2 cana apa
pentru sos:
- 1 lingurita ulei
- 1/4 lingurita seminte de mustar
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se adauga 1 lingurita de ulei si prajiti semintele de coriandru si ardeii. Scoateti si prajiti morcovii.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu restul de ingrediente la blender pana se obtine un o pasta omogena.
Amestecati semintele de mustar cu ulei si presarati peste chutney, apoi serviti.
Chutney de morcovi
Pofta buna!
Chutney de ceapa cu vin rosu din: ceapa, zahar tos, otet de vin, vin rosu si scortisoara. Ingrediente: 8 cepe mari roşii 100 g zahăr tos 100 ml oţet de vin roşu 100 ml vin roşu 1 pliculeţ cu scorţişoară Mod de preparare: Taie ceapa solzişori şi pune-o împreună cu zahărul într-un […]
Chutney de mere cu ardei iute din: ulei, ceapa, ghimbir, ardei iute, cardamom, scortisoara, boabe de mustar, usturoi, dovleac, mere, turmeric, zahar, otet din cidru. Ingrediente: 4 linguri ulei 2 cepe mari, tocate fin 100 g ghimbir, curatat si taiat fasii subtiri 1 ardei iute rosu mare, curatat si tocat 15 pastai de cardamom, deschise […]