Cocktail Grand Sidecar – Combinând aromele distincte de coniac și lichior de portocale, acest cocktail este perfect pentru a sărbători momentele speciale. Ideal pentru petreceri sofisticate sau pentru a savura un moment de relaxare acasă, Grand Sidecar îți va încânta simțurile cu complexitatea și echilibrul său perfect. Sidecar-ul clasic este un cocktail originar din perioada […]
Reteta zilei: Ciabatta cu legume coapte
PrinteazaCiabatta cu legume coapte din: vanata, ardei rosu, dovlecel, ceapa rosie, rosii cherry, usturoi, cimbru, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper si paine ciabatta.
Ingrediente:
- 1 vanata, taiata bucati
- 1 ardei rosu, taiat bucati
- 1 zuchini, taiat bucati
- 1 dovlecel, taiat bucati
- 1/2 ceapa rosie, taiata felii subtiri
- 1/2 cana rosii cherry
- 6 – 8 catei de usturoi
- 2 – 3 linguri cimbru proaspat si frunze de oregano
- 6 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet balsamic
- Sare si piper proaspat macinat dupa gust
- 1 paine ciabatta, taiata in 8 felii
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 C. Aranjati vinetele pe prosoape de hartie. Se presara cu sare si se lasa sa stea timp de 15 minute.
Aranjati toate legumele si presarati ierburi pe o foaie de copt. Asezonati cu sare si piper. Dati la cuptor pentru 30 minute.
Ungeti painea cu ulei de masline si presarati sare. Prajiti ciabatta pana se rumeneste. Intr-un castron mic, amestecati 2 linguri ulei si o lingura de otet balsamic.
Pe fiecare felie de ciabatta prajita adaugati legumele coapte si garnisiti cu amestecul de ulei si otet.
Serviti ciabatta calda.
Ciabatta cu legume coapte
Pofta buna!
Rapane la Grătar – Deliciu Marin Plin de Savoare: Rapanele la grătar sunt o delicatesă marină rar întâlnită, perfectă pentru iubitorii de fructe de mare care doresc să exploreze noi arome. Cu o textură fermă și un gust unic, rapanele sunt excelente atunci când sunt pregătite simplu, la grătar, pentru a le păstra savoarea naturală. […]
Asta e un fel de paine prajita cu multe legume …
Foarte buna ideea asta