Ciabatta cu nuci din: faina, masline, ulei, drojdie, sare, nuci, zahar. Ingrediente: 400 g făină albă 150 g făină integrală 60 g măsline 300 ml apă 3 linguri ulei de măsline 25 g drojdie proaspătă 1 linguriţă sare 100 g nuci 1/2 linguriţă zahăr brun Mod de preparare: Amesteci drojdia cu trei linguri de […]
Reteta zilei: Ciabatta cu sos pesto
PrinteazaCiabatta cu sos pesto din: unt, ulei de masline, busuioc, patrunjel, usturoi, ceapa verde, sare, piper, ciabatta, parmezan.
Ingrediente:
- 60gr unt
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 legatura busuioc
- 1 legatura patrunjel
- 2 catei usturoi
- 1 fir ceapă verde
- sare si piper
- 1 ciabatta
- 1 ½ cești de parmezan ras
Mod de preparare:
Combinați toate ingredientele, cu excepția pâinii și a parmezanului, în blender și procesați până la omogenizare.
Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați ciabatta in jumatate pe lungime. Ungeti cu pesto.
Puneți jumătățile împreună și înfășurați cu folie de aluminiu.
Coaceți la 200C timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor, separați jumătățile și presarati parmezan.
Mai dati la cuptor inca 3-4 minute.
Ciabatta cu sos pesto
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciabatta cu piept de curcan din: piept de curcan, ciabatta fără gluten, frunze de salata, ceapa rosie, zahar, sare, ienupar, foi de dafin, usturoi, ceapa, otet. Ingrediente: 400 g piept de curcan ciabatta din făină fără gluten câteva frunze de salată verde 1 ceapă roşie Pentru marinadă: 1 praf zahăr 2 linguri sare 1 lingură fructe de […]
Pofta buna!