Reteta zilei: Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

Printeaza

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic din: ciocanele de pui, gem de caise, otet balsamic, ghimbir, piper cayenne, sare.

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

 

Ingrediente:

  • 8 ciocanele de pui
  • 1/2 cana gem de caise
  • 1/4 ceasca otet balsamic
  • 1 lingurita ghimbir proaspat, ras
  • un varf de cutit de piper cayenne
  • sare, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti gratarul. Intr-un castron mare, se combina gemul, otet, ghimbir proaspat ras, cayenne si sare Rezervati 1/4 ceasca din amestec.

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

Adaugati ciocanelele de pui in castron si amestecati pentru a se acoperi.

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

Puneti apoi pe gratar si frigeti pe fiecare parte pana se rumenesc. Spre sfarsit ungeti cu amestecul de sos. Serviti ciocanelele calde.

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata ciocanelele de pui cu sos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.