Reteta zilei: Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic
PrinteazaCiocanele de pui cu sos de otet balsamic din: ciocanele de pui, gem de caise, otet balsamic, ghimbir, piper cayenne, sare.
Ingrediente:
- 8 ciocanele de pui
- 1/2 cana gem de caise
- 1/4 ceasca otet balsamic
- 1 lingurita ghimbir proaspat, ras
- un varf de cutit de piper cayenne
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Preincalziti gratarul. Intr-un castron mare, se combina gemul, otet, ghimbir proaspat ras, cayenne si sare Rezervati 1/4 ceasca din amestec.
Adaugati ciocanelele de pui in castron si amestecati pentru a se acoperi.
Puneti apoi pe gratar si frigeti pe fiecare parte pana se rumenesc. Spre sfarsit ungeti cu amestecul de sos. Serviti ciocanelele calde.
Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic
Pofta buna!
Ce bine arata ciocanelele de pui cu sos