Reteta zilei: Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

Printeaza

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic din: ciocanele de pui, gem de caise, otet balsamic, ghimbir, piper cayenne, sare.

 

Ingrediente:

  • 8 ciocanele de pui
  • 1/2 cana gem de caise
  • 1/4 ceasca otet balsamic
  • 1 lingurita ghimbir proaspat, ras
  • un varf de cutit de piper cayenne
  • sare, dupa gust

 

Mod de preparare:

Preincalziti gratarul. Intr-un castron mare, se combina gemul, otet, ghimbir proaspat ras, cayenne si sare Rezervati 1/4 ceasca din amestec.

Adaugati ciocanelele de pui in castron si amestecati pentru a se acoperi.

Puneti apoi pe gratar si frigeti pe fiecare parte pana se rumenesc. Spre sfarsit ungeti cu amestecul de sos. Serviti ciocanelele calde.

 

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

 

Pofta buna!

 

 

 

Cocktail Mojito Suprem

Cocktail Mojito Suprem din: rom alb, frunze de menta, zahar, lime, apa minerala, gheata. Mojito este un cocktail tradițional cubanez, cunoscut pentru combinația sa răcoritoare de mentă, lime și rom. Ingrediente: 60 ml rom alb 10 frunze de mentă proaspătă 2 lingurițe de zahăr Jumătate de lime, tăiată în 4 bucăți 150 ml apă minerală […]

 

Ce înseamnă diabetul și ce ar trebui să mâncăm?

Ce înseamnă diabetul și ce ar trebui să mâncăm? Diabetul este o afecțiune medicală cronică care afectează modul în care organismul procesează zahărul din sânge. E Există două tipuri principale de diabet: tipul 1 și tipul 2. Diabetul de tip 1 apare atunci când pancreasul nu produce suficient insulină, un hormon care reglează nivelul zahărului […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata ciocanelele de pui cu sos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.