Ciocolata cu lapte de migdale din: sirop de agave, pudra de cacao, scortisoara, praf de ardei iute, lapte de migdale, gheata, frisca. Ingrediente: 2 linguri sirop de agave 6 lingurite pudra de cacao 1/2 linguriță de scorțișoară 1/8-1/4 linguriță praf de ardei iute 4 căni de lapte de migdale gheata frisca si scortisoara, pentru servire […]
Mousse de ciocolata alba si zmeura
Mousse de ciocolata alba si zmeura din: ciocolata, albus, zahar, smantana, zmeura. Ingrediente: 150 g de ciocolată albă, ruptă în bucăţi 4 albuşuri 60 g de zahăr tos 160 ml de smântână pentru frişcă 6 linguri de zmeură, pasate sau mixate într-un robot 1 mână de zmeură proaspătă, pentru decor Mod de preparare: Se […]
Reteta zilei: Ciocolata calda
Ciocolata calda din: sirop de artar, cacao, lapte de cocos, apa, sare, vanilie. Ingrediente sirop: 2 linguri sirop de artar 1 lingura cacao Ingrediente ciocolata calda: ¼ cană de cacao ¼ cană de sirop de artar 1 cană lapte de cocos 1 cană apă 1 vârf de cuțit de sare de mare 1 lingurita de […]
Reteta zilei: Ciocolata calda mexicana – Champurrado
Ciocolata calda din: faina de porumb, apa, lapte, ciocolata, zahar brun, seminte de anason. Ingrediente: 1/4 ceasca faina de porumb 2 cani de apa calda 2 cani de lapte 1 ciocolata maruntita 1/2 cana de zahar brun 1/8 lingurita seminte de anason Mod de preparare: Intr-o cratita mare, la foc miediu se adauga […]