Ciocolata calda din: sirop de artar, cacao, lapte de cocos, apa, sare, vanilie. Ingrediente sirop: 2 linguri sirop de artar 1 lingura cacao Ingrediente ciocolata calda: ¼ cană de cacao ¼ cană de sirop de artar 1 cană lapte de cocos 1 cană apă 1 vârf de cuțit de sare de mare 1 lingurita de […]
Ciocolata calda, de casa din: lapte, ciocolata amaruie, zahar, esenta de vanilie, bezele, frisca. Ingrediente: 1 cană (250 ml) de lapte proaspăt 60 g de ciocolată amăruie tocata 1 lingura de zahar ¼ linguriță esenta de vanilie bezele sau frisca, pentru servire Mod de preparare: Într-o cratiță la foc mediu, se adaugă laptele și zahărul […]
Ciocolata calda cu coniac din: lapte, ciocolata, coniac, frisca, zahar. Ingrediente: 600 ml lapte 300 g ciocolată neagră 100 ml coniac 200 ml frişcă lichidă 50 g zahăr Mod de preparare: Incălzeşti pe foc laptele cu ciocolata până obţii o compoziţie omogenă. La final, adaugi coniacul. Mixezi frişca lichidă cu zahărul până obţii o […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.