Salată cu Semințe de Ginkgo și Spanac din: spanac, seminte de ginkgo, feta, rosie, castravete, ulei, suc de lamaie, sare, piper, menta. Această salată nu doar că este o sursă excelentă de nutrienți, dar adaugă și un strop de eleganță și diversitate culinară mesei tale. Urmează pas cu pas această rețetă pentru a descoperi cum […]
Reteta zilei: Ciocolata cu lapte si aroma de menta
PrinteazaCiocolata cu lapte si aroma de menta din: zahar brun, zahar, pudra de cacao, sare, apa, esenta de vanilie, esenta de menta, lapte.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 3/4 cană de zahăr brun
- 1/4 cană de zahăr
- 1 cană pudră de cacao
- 1 vârf de cuțit de sare
- 1 cană apa
- 1 lingura esenta de vanilie
- 1/2 linguriță esenta de menta
- lapte
Mod de preparare:
Într-o cratiță medie, amestecati împreună zaharuri, pudră de cacao și sare. Aduceti la foc mic si adaugati apoi apă.
Bateti bine sa nu se faca cocoloase.
Se aduce amestecul de ciocolată la fierbere, amestecand frecvent.
Fierbeti 8-10 minute, până când amestecul se ingroasa.
Opriti focul și se adauga vanilie și mentă.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Amestecati cu lapte si serviti imediat.
Ciocolata cu lapte si aroma de menta
Savurati!
Salată cu Semințe de Ginkgo și Spanac