O reteta delicioasa de ciorba de porc din: rasol de porc, coada de porc, morcovi, pastarnac, telina,c artofi, suc de rosii, condimente, oua, bors si sare.
Ingrediente:
1 rasol de porc
1 coada de porc
2-3 morcovi
1 pastarnac
½ telina
3-4 cartofi
suc de rosii/bulion
cuburi condimente
2 oua
bors
sare
Mod de preparare:
Se spala foarte bine carnea de porc si se pune la fiert. Cand da in clocot se arunca prima apa, astfel scapam de impuritati.
Punem din nou la fiert carnea la fiert si o lasam aproximativ jumatate de ora.
Adaugam apoi dupa gust cuburi magi/delikat si bors si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute.
Adaugam apoi morcovii, pastarnacul si telina date pe razatoare.
Lasam sa fiarba cel putin 30-40 minte. Adaugam cartofii taiati cubulete si mai lasam la fiert aproximativ 20 minute.
Saram dupa preferinta.
Apoi adaugam suc de rosii/bulion dupa gust si mai lasam la fiert inca 20 de minute.
La sfarsit batem oalele si le adaugam, dupa care oprim aragazul. Se serveste fierbinte.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Sunt si legume in ciorba asta