Bors cu carne de vacuta si smantana din: carne de vita, ceapa, morcovi, bulion, orez, sare, bors, oua, smantana, leustean. Ingrediente: 3/4 kg carne de vită de la gât sau de la piept 1 ceapă 2 morcovi 2 linguri cu bulion de roşii 3 linguri cu orez sare 1 l de borş 1 ou 4 […]
Reteta zilei: Ciorba de vacuta cu legume si suc de rosii
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de ciorba de vacuta cu legume si suc de rosii din: carne de vaca, dovlecel, telina, ceapa, pastarnac, rosii in bulion, bors, sare si 2 oua.
Ingrediente:
- 300-400 g carne de vaca
- 1 dovlecel
- 1 bucata telina
- 2 cepe
- 1 pastarnac
- 1 cutie rosii in bulion
- bors
- sare
- 2 oua
Mod de preparare:
Se taie carnea de vaca si se fierbe aproximativ 1 ora si jumatate.
Se curata si se taie legumele.
Se adauga in oala peste carnea de vaca.
Se adauga 2-3 lingurite praf de bors.
Se lasa la fiert aproximativ jumatate de ora si se adauga rosiile.
Se mai lasa apoi inca o jumatate de ora la fiert.
La sfarsit se adauga 2 oua batute.
Ciorba de vacuta cu legume si suc de rosii
Pofta buna!
poate iti place si:
Bors cu carne de vacuta si smantana
Ciorba taraneasca de vita
O reteta delicioasa de ciorba taraneasca din antricot de vita, morcovi, telina, ceapa, ardei, fasole verde, mazare, varza, cartofi, paste, ulei, sare, piper, patrunjel verde. Ingrediente: 500 g antricot vită 300 g morcovi 200 g ţelină 2 cepe 2 ardei 200 g fasole verde 200 g mazăre 200 g varză 2 cartofi 300 g pastă […]
Ciorba de vacuta cu tarhon si leustean
Ciorba de vacuta cu tarhon si leustean Ingrediente: 1/4 kg carne de vacuta 1 conopida mica 1 ceapa mica 2 morcovi mici 1 patrunjel mic 1 ardei verde mic 1 lingura otet 3 linguri bulion sare condimente piper alb tarhon leustean 2 catei usturoi Mod de preparare: Se pune la fiert carnea de vacuta […]
Pofta buna!
Vreau sa gust si eu din ciorba de vacuta cu legume
Eu pun mai multe legume! Arata mult mai bine, nu spun ca sunt un bucatar expert, dar asta arata dezolant …