Risotto cu Carne de Porumbel – Această rețetă îmbină textura cremoasă și bogată a risotto-ului cu gustul distinct al cărnii de porumbel, care este adesea subapreciată, dar extrem de delicioasă. Risotto-ul este cunoscut pentru modul său de preparare care necesită atenție și îngrijire, rezultatul fiind un orez cremos și plin de aromă. Acest fel de […]
Reteta zilei: Ciorbă de varză murată si cârnati afumaţi
PrinteazaCiorba de varza murata si carnati afumati din: varza murata, carnati afumati, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, ulei, bulion, smantana, zeama de varza, patrunjel, leustean, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 cană de varză murată tocată
- 500 g cârnaţi afumaţi
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 ţelină
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 4 linguri de ulei
- 2 linguri de bulion
- 5 linguri de smântână
- 500 ml zeamă de varză
- câte o legătură de pătrunjel şi de leuştean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi tot zarzavatul, îl speli, îl tai mărunt şi-l fierbi împreună cu varza murată, tocată fideluţă şi stoarsă bine de zeamă.
Separat, căleşti ceapa, tocată mărunt, în ulei încins. Când devine transparentă, adaugi cârnaţii, tăiaţi în rondele potrivite ca grosime.
Amesteci să se rumenească uniform, apoi îi adaugi în oala în care fierbe zarzavatul cu varza. în altă oală, fierbi zeama de varză şi iei spuma, apoi o torni în ciorbă când legumele sunt bine fierte, împreună cu bulionul dizolvat în două linguri de apă.
Dregi ciorba la sfârşit, cu smântână. Potriveşti gustul de sare şi de piper şi adaugi verdeaţa tocată, acope¬rind oala pentru aromatizare.
Ciorba de varză murata si carnati afumaţi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de varza acra cu carnati
Foarte buna ciorba de varza murata!