Dieta Antiinflamatoare: O Abordare Detaliată pentru Reducerea Inflamației și Îmbunătățirea Sănătății Generale. Inflamația este un răspuns natural al corpului la leziuni și infecții, dar când devine cronică, poate contribui la dezvoltarea unei game largi de boli, inclusiv bolile cardiovasculare, diabetul, bolile autoimune și cancerul. Dieta antiinflamatoare, prin alegerile alimentare pe care le promovează, vizează reducerea […]
Reteta zilei: Ciuperci cu aroma de usturoi si parmezan
PrinteazaCiuperci cu aroma de usturoi si parmezan din: ciuperci, ulei de masline, coaja de lamaie, suc de lamaie, usturoi, cimbru, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci, feliate
- 3 linguri ulei de masline
- Coaja de la 1 lamaie
- 1/4 ceasca suc de lamaie proaspat stors
- 3 catei de usturoi, tocat
- 2 lingurite cimbru uscat
- 1/4 ceasca parmezan ras
- Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 175C. Intr-o tava adaugati hartie de copt. Puneti ciupercile intr-un singur strat pe foaia de copt.
Adaugati ulei de masline, coaja de lamaie, suc de lamaie, usturoi, cimbru si parmezan.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Amestecati usor pentru a se combina.
Dati la cuptor timp de 12-15 de minute. Serviti imediat.
Ciuperci cu aroma de usturoi si parmezan
Pofta buna!