Ciuperci umplute cu patrunjel si usturoi din: ciuperci, usturoi, unt, pesmet, patrnjel, ou, sare, piper cayenne, rosii cherry. Ingrediente: 350gr ciuperci 3 catei de usturoi, zdrobit 175gr unt 50gr pesmet 50gr patrunjel, tocat 1 ou batut sare si piper cayenne rosii cherry, pentru servire Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 190C. Aranati ciupercile […]
Ciuperci umplute cu tofu si porumb din: ciuperci, ceapa verde, usturoi, sos de ciuperci, tofu, porumb, ulei de susan, sare, piper. Ingrediente: 8 ciuperci mari 3 cepe verzi, tocate 1 catel de usturoi 2 linguri sos de ciuperci 275gr tofu marinat, tocat 200gr porumb din conserva 2 linguri ulei de susan sare si piper […]
Ciuperci umplute cu unt si usturoi din: ciuperci, usturoi, unt, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 400 g ciuperci 4-5 catei de usturoi tocat 4 linguri unt 4 linguri de pesmet sare și piper negru dupa gust Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200 ° C. Se adauga usturoiul tocat impreuna cu untul la microunde timp […]
Ciuperci umplute cu telemea din: ciuperci, oua, pesmet, telemea, ulei, verdeata. Ingrediente: 8 ciuperci 8 ouă 2 linguri pesmet 100 g telemea 2-3 linguri ulei verdeaţă Mod de preparare: Ciupercile se curată şi se înlătură picioruşele care se toacă. Se amestecă picioruşele tocate cu telemeaua rasă, pesmetul şi verdeaţa. Pălăriile ciupercilor se ung cu ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.