Reteta zilei: Ciuperci umplute cu carne de porc

Printeaza

Ciuperci umplute cu carne de porc din: ciuperci, unt, ceapa, usturoi, sare, piper, porc, carnati, pesmet, parmezan, spanac.

Poate te intereseaza si:

 

 

Ingrediente:

  • 300gr ciuperci
  • 2 linguri unt nesărat
  • 1 ceapa, cuburi
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • sare si piper
  • 200gr carne tocata de porc
  • 200gr carne de carnati
  • 1 cană pesmet
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • 150gr spanac baby

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Curatati si spalati ciupercile. Asezati in tava.

Se topește untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.

Adaugati ceapa, usturoi, cozile ciupercilor, se condimentează cu sare și piper.

Gatiti, amestecand frecvent până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.

Se adauga carnea și se gateste pana isi schimba culoarea.

Se incorporeaza pesmetul și parmezanul, gatiti, amestecand, timp de 1 minut.

Adăugați spanac, se reduce focul la mediu-scăzut, se acopera cu un capac și se gateste aproximativ 2 minute.

Amestecati si asezonati cu sare și piper. Se lasa sa se raceasca, apoi se proceseaza amestecul la blender.

Umpleti ciupercile. Dati la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

 

Ciuperci umplute cu carne de porc

Ciuperci_umplute_cu_carne_de_porc_10

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Vreau si eu din ciupercile astea

  2. O sa fac si eu ciupercile umplute, sper sa mi iasa gustoase

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.