Reteta zilei: Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata

Printeaza

Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, unt, ceapa, cimbru, vin rosu, supa de vita, pesmet, branza gruyere, parmezan, patrunjel.

Poate te intereseaza si Ciuperci umplute cu spanac si branza

Ingrediente:

  • 24 de ciuperci
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper, dupa gust
  • 3 linguri unt
  • 2 cepe, felii subțiri
  • 2 lingurite cimbru tocat
  • 1/4 ceasca vin roșu
  • 1/2 cana de supa de vită
  • 1/4-1/2 ceașcă pesmet
  • 1 cană branza gruyère
  • 2-4 linguri parmezan ras
  • patrunjel proaspat tocat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Curatati ciupercile. Scoateti tulpinile.

Amestecati ciupercile cu ulei de masline si condimentati cu sare si piper. Aranjați pe o foaie de copt.

Se topește untul într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați ceapa si cimbrul tocat.

Se condimentează cu sare și piper și se gateste aproximativ 20 de minute.

Adăugați vinul roșu, gatiti 1 minut.

Adăugați supa de vită, se fierbe 3 minute.

Se presara pesmet in interiorul ciupercilor, apoi se umplu cu amestecul de ceapa, apoi se presara branza gruyère mărunțită și parmezanul.

Coaceți 15-17 de minute. Lasati sa se raceasca 5 minute, apoi transferati pe un platou de servire si presarati patrunjel, apoi serviti.

 

Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata

Ciuperci_umplute_cu_ceapa_caramelizata_09

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Porumbel cu Ciuperci și Smântână

Porumbel cu Ciuperci și Smântână – Rețeta Delicioasă – este un preparat rafinat și savuros, ideal pentru o masă de prânz sau cină specială. Această rețetă oferă o explozie de arome și texturi care vor încânta papilele gustative ale tuturor celor care o vor savura. Ingrediente: 4 porumbei întregi 3 linguri de ulei de măsline […]

Cocoș cu Ciuperci și Smântână

Cocoș  cu Ciuperci și Smântână – Rețeta Delicioasă pentru O Masă Savuroasă – este un preparat savuros, perfect pentru o masă de prânz sau cină. Această rețetă combină gustul bogat al cărnii de cocos cu aroma intensă a ciupercilor și cremozitatea smântânii, rezultând un fel de mâncare plin de arome și texturi delicioase. Ingrediente: 1 […]

Supă de Post cu Ciuperci

Supă de Post cu Ciuperci – este un preparat ideal pentru zilele de post sau pentru cei care preferă o dietă vegetariană. Această supă este bogată în arome și nutrienți, oferind un echilibru perfect între gust și sănătate. Ciupercile, cunoscute pentru conținutul lor ridicat de proteine și antioxidanți, se combină armonios cu legumele proaspete pentru […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.