Reteta zilei: Ciuperci umplute cu crema de branza si verdeata

Printeaza

Ciuperci umplute cu crema de branza si verdeata din: ciuperci, crema de branza, parmezan, mozzarella, busuioc, oregano, usturoi, sare, piper, salam, ardei gras, ceapa rosie, masline.

Ingrediente: Ciuperci umplute cu crema de branza si verdeata

  • 10 ciuperci
  • 120gr crema de branza
  • ¼ cana parmezan ras sau mozzarella
  • ¼ lingurița busuioc uscat
  • ⅛ lingurița oregano uscat
  • usturoi, sare și piper, dupa gust
  • ¼ cana salam, tocat
  • 2 linguri ardei verde tocat
  • 2 linguri ceapa rosie tocata
  • 2 linguri măsline negre tocate

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Stropiti o tava cu ulei de masline.

Spălați ciupercile și îndepărtați tulpinile.

Ciuperci umplute cu crema de branza si verdeata

Într-un bol mic, amestecați crema de branza, parmezanul, busuiocul, oregano, sarea, usturoi și piperul. Se adauga ingredientele rămase, cu excepția ciupercilor.

Umpleti ciupercile si asezati in tava. Dati la cuptor 20 de minute.

Ciuperci umplute cu crema de branza si verdeata

Lasati sa se odihneasca si serviti.

Ciuperci umplute cu crema de branza si verdeata

Ciuperci umplute cu crema de branza si verdeata

Ciuperci umplute cu crema de branza si verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.