Reteta zilei: Ciuperci umplute cu crema de branza si verdeata
PrinteazaCiuperci umplute cu crema de branza si verdeata din: ciuperci, crema de branza, parmezan, mozzarella, busuioc, oregano, usturoi, sare, piper, salam, ardei gras, ceapa rosie, masline.
- 10 ciuperci
- 120gr crema de branza
- ¼ cana parmezan ras sau mozzarella
- ¼ lingurița busuioc uscat
- ⅛ lingurița oregano uscat
- usturoi, sare și piper, dupa gust
- ¼ cana salam, tocat
- 2 linguri ardei verde tocat
- 2 linguri ceapa rosie tocata
- 2 linguri măsline negre tocate
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C. Stropiti o tava cu ulei de masline.
Spălați ciupercile și îndepărtați tulpinile.
Într-un bol mic, amestecați crema de branza, parmezanul, busuiocul, oregano, sarea, usturoi și piperul. Se adauga ingredientele rămase, cu excepția ciupercilor.
Umpleti ciupercile si asezati in tava. Dati la cuptor 20 de minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti.
Ciuperci umplute cu crema de branza si verdeata
Pofta buna!