Ciuperci umplute cu telemea si cascaval din: ciuperci, telemea, cascaval, ou, usturoi, ulei. Ingrediente: 12 ciuperci 200 g telemea un ou 2 căţei usturoi puţin ulei 50 g caşcaval Mod de preparare: Se înlătură picioruşele ciupercilor şi se toacă mărunt. Se mărunţeşte brânza şi se amestecă apoi cu picioruşele ciupercilor şi oul bătut. Se adaugă usturoiul […]
Ciuperci umplute cu sunca si praz din: ciuperci, sunca, ardei, praz, cascaval, ulei, sare, piper. Ingrediente: 10 ciuperci champigno cât mai mari 100 g şuncă presată 1 ardei 1/2 praz 50 g caşcaval sare piper 3 linguri ulei unt, pentru uns tava Mod de preparare: Rupi picioruşele ciupercilor şi le tai mărunt. Speli pălării […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.