Ciuperci umplute cu creier si cascaval din: ciuperci, creier, sos alb, unt, pesmet, cascaval, lamaie, sare si piper. Ingredinte: 500 g ciuperci 150 g creier fiert 4 linguri sos alb 50-80 g unt 1 lingura pesmet 1 lingura cascaval ras 1 lamaie sare piper Mod de preparare Se scot piciorusele de la ciperci, […]
Reteta zilei: Ciuperci umplute cu mozzarella
PrinteazaCiuperci umplute cu mozzarella din: mozzarella, ciuperci, piper, ulei, sos tabasco.
Ingrediente:
- 100g de brânză mozzarella
- 20 ciuperci (aproximativ 200 g)
- piper
- ulei
- sos tabasco
Mod de preparare:
Se spală ciupercile și taie tulpinile.
Adaugati ulei la tigaie si se prajesc pe partea de jos.
Scurgeti ciupercile si umpleti cu branza.
Adaugati din nou in tigaie si gatiti cateva minute, pana se topeste si branza.
Presarati cu piper si mai gatiti 1-2 minute.
Serviti ciupercile calde cu sos tabasco.
Ciuperci umplute cu mozzarella
Pofta buna!
Ciuperci umplute cu rosii cherry
Ciuperci umplute cu rosii cherry din: ciuperci, cascaval, rosii, ceapa, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 24 ciuperci champignon 150 g caşcaval semimaturat 150 g roşii cherry 1 ceapă verde sare piper măcinat 1 fir de cimbru 1 ou 1 lingură cu pesmet Mod de preparare: Indepărtează picioarele ciupercilor, decojeşte pălăriile şi clăteşte-le puţin, apoi şterge-le cu […]
Ciuperci umplute cu piept de pui
Ciuperci umplute cu piept de pui din: piept de pui, ciuperci, ardei, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, paprika, sare, piper, cascaval. Ingrediente: 800 g ciuperci 500 g piept de pui tăiat cubuleţe 1 ardei roşu tăiat cubulete 2 cepe albe, tăiate mărunt 2 roşii tăiate cubuleţe 1 legătură de pătrunjel 4 linguri de ulei sare […]
Pofta buna!
Au iesit bune?