Reteta zilei: Ciuperci umplute cu spanac si boia

Printeaza

Ciuperci umplute cu spanac si boia din: ciuperci, branza cu aroma de usturoi, crema de branza, spanac, boia, sare, piper, fulgi de chili.

Ingrediente: 

 

  • 8 ciuperci
  • 250 g branza cu aroma de usturoi
  • 100 g crema de brânză
  • 20 g spanac proaspat
  • boia de ardei
  • sare și piper
  • fulgi de chili

Mod de preparare:

Spalati ciupercile si curatati coaja.

Ungeti un vas termorezistent cu ulei si asezati ciupercile.

Se amestecă brânza cu usturoi cu crema de brânză, spanacul tocat si si asezoneaza bine.

Umpleti ciupercile cu acest amestec si se presara cu boia.

Coaceti la 200 C timp de 20-30 minute.

Serviti calde.

 

Ciuperci umplute cu spanac si boia

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_boia_03

 

Pofta buna!

 

 

 

Scoici cu Sos de Smantana si Ciuperci

Scoici cu Sos de Smantana si Ciuperci: sunt o sursa excelenta de proteine de inalta calitate, esentiale pentru repararea si dezvoltarea muschilor. Scoicile sunt bogate in zinc, care sprijina functia imunitara, si seleniu, care protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. Ciupercile adauga fibre, vitamine din complexul B si minerale precum seleniul, care contribuie la sanatatea generala […]

Porumbel cu Ciuperci și Smântână

Porumbel cu Ciuperci și Smântână – Rețeta Delicioasă – este un preparat rafinat și savuros, ideal pentru o masă de prânz sau cină specială. Această rețetă oferă o explozie de arome și texturi care vor încânta papilele gustative ale tuturor celor care o vor savura. Ingrediente: 4 porumbei întregi 3 linguri de ulei de măsline […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Aaaah, se folosesc iucperci din alea mari

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.