Reteta zilei: Ciuperci umplute cu spanac si branza

Printeaza

Ciuperci umplute cu spanac si branza din: ciuperci, branza albastra, spanac, ceapa, pesmet, unt topit.

 

Ingrediente:

  • ciuperci
  • brânză albastra
  • spanac
  • ceapă
  • pesmet
  • Unt topit

 

Mod de preparare:

Spalati si curatati ciupercile. Intr-o tigaie adaugati ulei de masline, apoi ceapa, gatiti cateva minute si adaugati spanacul.

Gatiti cateva minute. Lasati sa se raceasca, apoi dati la blender pentru omogenizare.

Amestecati pesmetul cu untul topit si pastrati deoparte.

Umpleti ciupercile cu branza albastra, amestec de spanac si adaugati apoi amestec de pesmet cu unt.

Coaceti la 200C timp de aproximativ 20-25 minute. Serviti fierbinti.

 

Ciuperci umplute cu spanac si branza

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_branza_06

 

Pofta buna!

 

 

Tocăniță de pui cu legume la abur

Tocăniță de pui cu legume la abur din: piept de pui, ceapa, morcovi, ardei gras, dovlecel, broccoli, usturoi, ulei de masline, sare, piper, oregano. Această tocaniță de pui cu legume la abur (reteta dietetica) este o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru cei care doresc să mențină o alimentație echilibrată. Aburirea legumelor ajută la păstrarea nutrienților […]

 

Dulceață de ardei iute

Dulceață de Ardei Iute din: ardei iute, zahar, apa, suc de lamaie, sare. Dulceața este o rețetă inedită, care combină dulceața de la zahăr cu iuțeala ardeilor.   Ingrediente: 200 grame de ardei iute (puteți ajusta cantitatea în funcție de cât de picantă doriți dulceața) 300 grame de zahăr 200 ml apă Sucul de la […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Pozele sunt cam in ceata, dar mmi-ai dat o idee buna cu ciupercile astea umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.