Reteta zilei: Coaste de miel in crusta de pesmet cu aroma de rozmarin

Printeaza

Coaste de miel in crusta de pesmet cu aroma de rozmarin din: paine, menta, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, mustar dijon, coaste de miel.

 

Ingrediente:

  • 1 felie de paine
  • 1/4 ceasca frunze proaspete de menta
  • 1 lingura rozmarin proaspat, tocat marunt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper
  • 1-2 linguri de mustar Dijon
  • 1 rand coaste de miel

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C. Intr-un blender adaugati menta, rozmarin si paine.

Procesati pana la omogenizare. Se condimenteaza carnea cu sare si piper.

Intr-o tigaie mare, incaltiti ulei de masline la foc mediu.

Adaugati carnea de miel si rumeniti timp de 1-2 minute pe fiecare parte.

Ungeti cu mustar carnea, apoi dati prin amestecul de pesmet.

Dati la cuptor timp de 18 de minute.

Scoateti din cuptor, se lasa sa se odihneasca timp de 4-5 minute, se taie si se serveste.

 

Coaste de miel in crusta de pesmet cu aroma de rozmarin

Coaste de miel in crusta de pesmet cu aroma de rozmarin

 

Pofta buna!

 

 

 

Paste cu Miel și Sos de Roșii și Năut

Paste cu Miel și Sos de Roșii și Năut – ideal pentru a impresiona familia și prietenii la orice ocazie specială. Carnea de miel este o sursă excelentă de proteine complete, conținând toți aminoacizii esențiali necesari organismului. De asemenea, este bogată în vitamina B12, care este crucială pentru sănătatea sistemului nervos și pentru producția de […]

Coaste de Miel la Air Fryer

Coaste de Miel la Air Fryer – Rețeta Perfectă pentru o Masă Savuroasă și Sănătoasă – o modalitate sănătoasă și rapidă de a pregăti un fel de mâncare savuros și plin de arome. Air fryer-ul permite gătirea cărnii la temperaturi ridicate cu o cantitate minimă de ulei, păstrând astfel carnea suculentă și crocantă. Această rețetă […]

Steak de Miel cu Sos de Portocale și Ghimbir

Steak de Miel cu Sos de Portocale și Ghimbir: este o alegere rafinată și savuroasă pentru o cină specială. Această rețetă combină delicatețea cărnii de miel cu prospețimea portocalelor și aroma picantă a ghimbirului, rezultând un preparat sofisticat și echilibrat. Este perfect pentru ocazii speciale și garantează o experiență culinară de neuitat. Reteta Steak de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.