Coaste de Miel cu Glazură de Șofran: Rețetă Delicioasă și Nutritivă din: coaste de miel, sofran, miere, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper. Pentru iubitorii de bucătărie rafinată, coastele de miel cu glazură de șofran reprezintă o îmbinare perfectă între delicatețea cărnii de miel și aroma exotică a șofranului. Această rețetă […]
Reteta zilei: Coaste de miel rumenite cu sos de miere
PrinteazaCoaste de miel rumenite cu sos de miere din: coaste de miel, sare, piper, ulei de masline, unt nesarat, usturoi, capere, pesmet, patrunjel, rozmarin, mustar dijon, sos worcestershire, miere.
Ingrediente:
- 1 rand coaste de miel
- sare si piper proaspat macinat
- ulei de masline
- 3 linguri unt nesarat, la temperatura camerei
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura capere
- 1 1/2 cani pesmet
- 3 linguri patrunjel proaspat tocat
- 1 lingura rozmarin proaspat tocat
- 2 lingurite mustar Dijon
- 1 lingurita sos worcestershire
- 3 linguri de miere
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C. Asezonati mielul cu sare si piper.
Se incalzeste o cantitate mica de ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu si rumeniti bine carnea, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, apoi transferati pe un platou.
In blender procesati unt, 3 linguri de ulei de masline, usturoi si capere pana se combina.
Se transfera amestecul intr-un castron mic si se adauga pesmet, rozmarin si patrunjel.
Ungeti coastele de miel cu acest amestec.
Dati la cuptor timp de 25-35 minute.
Se lasa sa se odihneasca aproximativ 20 minute.
Intre timp, amestecati mustarul, Worcestershire si mierea impreuna intr-un castron mic.
Serviti coastele cu sos de miere.
Coaste de miel rumenite cu sos de miere
Pofta buna!
Reteta zilei: Coaste de miel cu rozmarin
Coaste de miel cu rozmarin din: coaste de miel, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: coaste de miel sare și piper, dupa gust rozmarin Mod de preparare: Presărați coastele cu sare, piper și rozmarin. Vidati si fierbeti la foc mic in apa clocotita 4 ore. Scoateti din vid si rumeniti intr-o tigaie cateva […]
Pofta buna!