Reteta zilei: Coaste de miel rumenite cu sos de miere

Printeaza

Coaste de miel rumenite cu sos de miere din: coaste de miel, sare, piper, ulei de masline, unt nesarat, usturoi, capere, pesmet, patrunjel, rozmarin, mustar dijon, sos worcestershire, miere.

 

Ingrediente:

  • 1 rand coaste de miel
  • sare si piper proaspat macinat
  • ulei de masline
  • 3 linguri unt nesarat, la temperatura camerei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura capere
  • 1 1/2 cani pesmet
  • 3 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura rozmarin proaspat tocat
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 1 lingurita sos worcestershire
  • 3 linguri de miere

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C. Asezonati mielul cu sare si piper.

Se incalzeste o cantitate mica de ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu si rumeniti bine carnea, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, apoi transferati pe un platou.

In blender procesati unt, 3 linguri de ulei de masline, usturoi si capere pana se combina.

Se transfera amestecul intr-un castron mic si se adauga pesmet, rozmarin si patrunjel.

Ungeti coastele de miel cu acest amestec.

Dati la cuptor timp de 25-35 minute.

Se lasa sa se odihneasca aproximativ 20 minute.

Intre timp, amestecati mustarul, Worcestershire si mierea impreuna intr-un castron mic.

Serviti coastele cu sos de miere.

 

Coaste de miel rumenite cu sos de miere

Coaste de miel rumenite cu sos de miere

 

Pofta buna!

 

 

 

Coaste de Miel cu Glazură de Șofran: Rețetă Delicioasă și Nutritivă

Coaste de Miel cu Glazură de Șofran: Rețetă Delicioasă și Nutritivă din: coaste de miel, sofran, miere, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper. Pentru iubitorii de bucătărie rafinată, coastele de miel cu glazură de șofran reprezintă o îmbinare perfectă între delicatețea cărnii de miel și aroma exotică a șofranului. Această rețetă […]

Reteta zilei: Coaste de miel cu rozmarin

Coaste de miel cu rozmarin din: coaste de miel, sare, piper, rozmarin.   Ingrediente: coaste de miel sare și piper, dupa gust rozmarin       Mod de preparare: Presărați coastele cu sare, piper și rozmarin. Vidati si fierbeti la foc mic in apa clocotita 4 ore. Scoateti din vid si rumeniti intr-o tigaie cateva […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.