ficatei de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 500g ficatei de pui proaspeți 200g ciuperci (champignon sau alte ciuperci la alegere) 1 ceapă medie, tocată mărunt 2 căței de usturoi, mărunțiți 200ml smântână lichidă 2 linguri […]
Reteta zilei: Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde – gustos si delicios
PrinteazaCoaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde din: coaste de porc afumate, ceapa, usturoi, frunze de dafin, cimbru, rozmarin, vin, otet de vin alb si miere.
Ingrediente:
- 2-3 coaste porc afumate
- 2 cepe, feliate
- 5 catei de usturoi, zdrobit
- 3 frunze de dafin, rupte în jumatați
- 5 crengute proaspete de cimbru
- 1 lingurita de rozmarin uscat
- 1 ceasca de vin alb
- 2 linguri oțet de vin alb
- 1 lingura de miere
Mod de preparare:
Intr-un vas de lut puneti ceapa, usturoiul, frunzele de dafin, cimbrul și rozmarinul si imprastiati uniform, astfel incat sa acoperiti fundul vasului.
Adaugati coastele in partea de sus.
amesteca vinul, otetul si mierea împreuna, apoi se toarna peste partea de sus a coastelor.
Acoperiti cu capac si gatiti in cuptorul incins la 180 C pentru aproximativ 2 ore, ungand cu sucul lasat de carne si legume la fiecare 30 de minute.
Se serveste cu cartofi si fasole verde.
Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde
Pofta buna!
Rețetă delicioasă de ficatei de pui cu sos de ciuperci
Dieta vegetariana – beneficii si sfaturi pentru sanatate
Dieta vegetariană are numeroase beneficii pentru sănătate și poate fi o opțiune sănătoasă pentru mulți oameni. Iată câteva dintre beneficiile și sfaturile pentru o dietă vegetariană sănătoasă: Beneficii pentru sănătate: Reducerea riscului de boli cronice: O dietă vegetariană poate ajuta la reducerea riscului de boli cronice precum […]
Incoming search terms:
- coaste de porc cu sos barbeque
Ce bine arata coastele 🙂