Reteta zilei: Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde – gustos si delicios
PrinteazaO reteta savuroasa de Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde din: coaste de porc afumate, ceapa, usturoi, frunze de dafin, cimbru, rozmarin, vin, otet de vin alb si miere.
Ingrediente:
- 2-3 coaste porc afumate
- 2 cepe, feliate
- 5 catei de usturoi, zdrobit
- 3 frunze de dafin, rupte în jumatați
- 5 crengute proaspete de cimbru
- 1 lingurita de rozmarin uscat
- 1 ceasca de vin alb
- 2 linguri oțet de vin alb
- 1 lingura de miere
Mod de preparare:
Intr-un vas de lut puneti ceapa, usturoiul, frunzele de dafin, cimbrul și rozmarinul si imprastiati uniform, astfel incat sa acoperiti fundul vasului.
Adaugati coastele in partea de sus.
Se amesteca vinul, otetul si mierea împreuna, apoi se toarna peste partea de sus a coastelor.
Acoperiti cu capac si gatiti in cuptorul incins la 180 C pentru aproximativ 2 ore, ungand cu sucul lasat de carne si legume la fiecare 30 de minute.
Se serveste cu cartofi si fasole verde.
Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde
Pofta buna!
Incoming search terms:
- coaste de porc cu sos barbeque
Ce bine arata coastele 🙂