Reteta zilei: Cocktail de ananas si ghimbir

Printeaza

Cocktail de ananas si ghimbir din: ananas, ghimbir, zahar, suc de limeta, whisky, sampanie, gheata si felii de limeta.

 

Ingrediente:

  • ananas taiat
  • ghimbir proaspat, feliat
  • 1 lingurita de zahar
  • suc proaspat de limeta
  • whisky
  • Sampanie sau vin spumant
  • gheata
  • felii de limeta

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un shaker, amestecati ananasul cu ghimbirul si zahar.

Adaugati suc de limeta si whisky, apoi adaugati gheata.

Agitati 15 secunde.

Strecurati amestecul intr-un pahar, apoi turnati sampanie sau vin spumant si garnisiti cu felii de limeta.

 

Cocktail de ananas si ghimbir

Cocktail de ananas si ghimbir

 

Savurati!

 

 

 

 

Cocktail Whisky Sour

O reteta simpla de Cocktail Whisky Sour din: whisky, zeama de lamaie, zahar si cirese. Ingrediente: 4 cl whisky 2 cl zeama de lamaie 1 cl sirop de zahar cirese   Mod de preparare: Se mixeaza bine cu gheata in shaker whisky-ul, zeama de lamaie si siropul, apoi se toarna bautura intr-un pahar de whisky. […]

Cocktail cu whisky si bitter

Cocktail cu whisky si bitter din: bourbon whisky, suc de lamaie, bitter, sirop de miere, coaja de portocala, boabe de ienibahar. Ingrediente: 40 ml Bourbon Whisky 10 ml suc de lamaie 10 ml Bitter 20 ml sirop de miere coaja de portocala boabe de ienibahar   Mod de preparare: Toarnă pe rând în pahar toate […]

 

Cocktail Cointreaupolitan

Cocktail Cointreaupolitan din: cointreau, suc de cranberry si suc proaspat de lamaie. Ingrediente: 5 cl Cointreau 3 cl suc de cranberry 2 cl suc proaspat de lamaie   Mod de preparare: Ingredientele se amesteca intr-un shaker cu gheata, apoi se servesc in pahar de Martini. Se decoreaza cu o fasie de coaja de portocala, rasucita. […]

Cocktail Cointreau Caipirinha

Cocktail Cointreau Caipirinha din: cointreau, suc de lime, zahar brun si gheata. Ingrediente: 40 ml (2oz) Cointreau suc proaspat de lime gheata pisata   Mod de preparare: Se taie o jumatate de felie de lime, se zdrobeste in pahar si se amesteca cu zahar brun (2 lingurite). Se adauga gheata pisata si 40 ml Cointreau […]

 

Savurati!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Asa, pe asta sigur il incerc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.