Frappe cu aroma de scortisoara din: sos de cicolata, coniac, cafea, lapte, scortisoara, piper cayenne, sirop de vanilie, gheata, frisca. Ingrediente: ½ cana sos de ciocolata 1 lingură coniac ¾ căna cafea rece 1 cană lapte ¼ lingurița scorțișoară 1 praf piper cayenne 2 linguri de sirop de vanilie 2 căni de gheață frisca, pentru […]
Reteta zilei: Cocktail cu aroma de menta si fructul pasiunii
PrinteazaCocktail cu aroma de menta si fructul pasiunii din: menta, zahar brun, apa minerala, lime, fructul pasiunii, gheata.
Ingrediente:
- 1 legatura menta
- 1 lingurita zahar brun
- 150 ml apă minerala
- 1 lime
- 2 bucati fructul pasiunii
- ½ cana gheață
Mod de preparare:
Intr-un pahar mare amestecati zahărul și sucul de lime.
Scoateți semințele de la fructul pasiunii si stoarceti apoi fructul pana obtineti suc.
Adăugați sucul, apă și gheața. Se amestecă.
Garnisiti cu seminte de la fructul pasiunii si menta.
Cocktail cu aroma de menta si fructul pasiunii
Savurati!
Reteta zilei: Milkshake cu ananas
Milkshake cu ananas din: lapte, inghetata de vanilie, ananas, scortisoara. Ingrediente: 1/2 cană de lapte 1 cană de înghețată de vanilie 5 felii de ananas scorţişoară Mod de preparare: Pregatiti ingredientele. Într-un blender, combinați lapte, înghețată și felii de ananas. Se amestecă până se omogenizează. Se toarnă în pahare răcite, se presară scorțișoară […]
Cocktail cu gin si menta din: zahar, menta, gin, gheata, apa. Ingrediente: 1 lingura zahar 4 frunze menta gin gheata apa Mod de preparare: Amestecati zaharul cu apa intr-un shaker pana se dizolva. Adaugati menta si pasati cu fundul linguritei. Adaugati gheata si gin si agitati bine. Transferati intr-un pahar si serviti imediat. Cocktail cu […]
Reteta zilei: Sirop rece de rubarba
Sirop rece de rubarba din: apa, zahar, rubarba. Ingrediente: 1 cană de apă 1 cană zahar 4 tulpini rubarba Mod de preparare: Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică cu rubarba tocată. Se aduce la fierbere și se lasă la fiert timp de 10 minute. Opriti focul si lasati sa se raceasca. […]
Savurati