Gin and French Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o cojiţă de lămâie cufundată în lichid Se serveste înainte de mese Ingrediente: 6/10 gin 4/10 vermouth dry Apare în America, în jurul anilor ’30. Denumit la origine Fifty-Fifty, pentru […]
O reteta de Cocktail Gibson din: rom si vermuth dry. Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă dublă de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o ceapă mică, dulce, pentru cocktail, cufundată în lichid Se serveste înainte de mese Ingrediente: 9/10 rom 1/10 vermouth dry Reţetele diferite propuse […]
Gin and It Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o cireaşă roşie în lichid Se serveste înainte de mese Ingrediente: 7/10 gin 3/10 vermut roşu La fel ca Gin and French, şi această băutură a apărut în America, în […]
French Connection Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – coniac Pahar – old fashioned Categorie – Amaretto drinks Decoraţiune – fără Se serveste seara şi noaptea Ingrediente 5/70 coniac 5/10 Amaretto di Saronno Originale Deşi, după denumire, s-ar putea crede că acest cocktail este de origine franceză, el a apărut în […]
O reteta simpla de cocktail french 75 din: siropd e zahar, sampanie, suc de lamaie, gin si sirop de rodii. Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – flute Categorie – Wine drinks Decoraţiune – o felioară de lămâie pe margine Se serveste după-amiaza, seara şi noaptea Ingrediente: câteva picături de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.