Reteta zilei: Cod in crusta de parmezan

Printeaza

Cod in crusta de parmezan din: cod, parmezan, boia, patrunjel, ulei de masline, lamaie, sare, piper.

Ingrediente: Cod in crusta de parmezan

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Spălați fileurile de pește și uscați-le cu șervețele de hârtie.

Ungeti cu ulei de măsline, condimentați cu piper și doar puțină sare.

Cod in crusta de parmezan
Se amestecă împreună parmezan, boia și pătrunjel.

Dati fileurile prin amestecul de parmezan. Așezați pe o foaie de copt.

Cod in crusta de parmezan
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 minute.

Se ornează cu lămâie și se servește.

Cod in crusta de parmezan

Cod in crusta de parmezan

Cod in crusta de parmezan

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Cod condimentat in crusta de pesmet

Cod condimentat in crusta de pesmet

Cod condimentat in crusta de pesmet din: file de cod, sare, piper, unt, suc de lamaie, praf de ceapa, pesmet, condimente. Ingrediente:  450g file de cod, curățat 1/2 linguriță sare 1/4 linguriță piper 1-4 linguri unt 1 lingura suc de lamaie 1 lingurita praf de ceapă 1 1/2 ceasca pesmet condimente, dupa gust   Mod de […]

 

Chiftele de peste in crusta

Chiftele de peste in crusta

Chiftele de peste in crusta din: peste, cartofi, ceapa, usturoi, coriandru, busuioc, galbenus, faina, sare, piper, oua, pesmet. Ingrediente:  400 g peşte 3 cartofi fierţi şi zdrobiţi 1 ceapă tăiată mărunt 2 căţei de usturoi zdrobiţi 1 mână de coriandru, tăiat mărunt 1 mană frunze de busuioc, tăiate mărunt 1 gălbenuş de ou 85 g […]

 

File de somon in crusta de nuci

File de somon in crusta de nuci

File de somon in crusta de nuci din: somon, unt, miere, sos de soia, zahar brun, ghimbir, usturoi, lamaie, amidon, nuci pecan, pesmet, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de somon 2 linguri unt nesărat 1/4 cana miere 2 linguri sos de soia 1 lingura zahar brun 1 lingura de ghimbir proaspat ras 2 catei de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.