Compot de cirese si zmeura din: cirese, zmeura, lamaie, iaurt. Ingrediente: 350 g cireşe, fără sâmburi 150 g zahăr sucul de la 1 lămâie 150 g zmeură iaurt grecesc, pentru a servi Mod de preparare: Pune 4 linguri cu apă într-o cratiţă, adaugă cireşele, zahărul şi sucul de lămâie. încălzeşte la foc mediu şi […]
Compot cu crema de cocos din: crema de cocos, frisca, esenta de migdale, suc de lamaie, zahar, oua, ghimbir, caise, nectarine, lime. Ingrediente: Pentru crema de cocos: 100 g cremă de cocos (partea care se solidifică din laptele de cocos lăsat la rece) 450 g frişcă lichidă 1/2 linguriţă cu esenţă de migdale 2 linguri […]
Compot de gutui cu cuisoare din: gutui, zahar, aspirina, cuisoare. Ingrediente: 5 kg gutui 2 kg zahăr 2 l apă aspirină 5 pliculeţe zahăr vanilat câteva cuişoare Mod de preparare: Se şterg gutuile de puf cu o cârpă, se spală bine, se taie felii, care apoi se aşază în borcane de 840 g. Se […]
Compot de prune cu ringlote din: prune, ringlote, vin, zahar, lichior. Ingrediente: 500 g prune 500 g ringlote 1 l vin alb 100 g zahăr 300 ml apă 50 ml lichior Mod de preparare: Se taie în jumătăţi 500 g prune şi 500 g ringlote, li se scot sâmburii şi se aşază în borcane. 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.