Se adauga semintele de coriandru, muștar și chimen intr-o cratita. Prajiti la foc mediu 2 minute.
Adaugati otet, usturoi, ghimbir, ceapa, zahar, sare, piper, turmeric, fulgi de ardei rosu si 1 cana de apa. Fierbeti pana clocoteste.
Puneti legumele in borcane, apoi turnati lichidul fierbinte. Lasati sa se raceasca la temperatura camerei, apoi se acopera și se da la frigider timp de cel puțin 2 zile.
Murăturile conțin fibre, vitamine, minerale şi alte substanţe benefice pentru sănătate Mai mult, ptin fermentare, murăturile se „îmbogățesc” cu probiotice, care îmbunătățesc digestia. Totuși, ele trebuei consumate cu moderație de cei cu hipertensiune sau boli renale. Cele mai sănătoase murături sunt cele preparate în casă, din apă și sare neiodată, păstrate în vase de sticlă. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ce bine arata, vreau si eu