Se pun copanele in tigaie, se adauga sosul de soya, usturoiul si arpagicul.
Se intorc din cand in cand pana cand marinata se evapora. Se lasa la racit 1-2 ore dupa care se prajesc la foc mediu pe toate partile in ulei de masline aproximativ 30 minute.
Se servesc calde, se adauga pe deasupra piper proaspat macinat.
Copane de pui glazurate cu gem din: gem de mango, ceapa, otet, hot sauce, ulei de masline, copane de pui, sare si piper. Ingrediente: 2/3 ceasca gem de mango 2 linguri ceapa de tuns tocata 2 linguri otet 2 linguri hot sauce 1 lingura ulei de masline 4 copane intregi fara piele 1/2 lingurita sare 1/2 […]
Copane de pui cu sos de soia din: copane de pui, sos soya, arpagic, usturoi si piper. Ingrediente: copane de pui sos soya arpagic usturoi piper Mod de preparare: Se pun copanele in tigaie, se adauga sosul de soya, usturoiul si arpagicul. Se intorc din cand in cand pana cand marinata se […]
Copane de pui crocante din: copane de pui, lapte batut, boia, piper, faina, ulei. Ingrediente: 2 kg copane de pui inferioare 400 ml lapte batut 1/2 lingurita boia 1 lingura piper rosu 300 g faina ulei pentru prajit in baie Mod de preparare: Imparte carnea în două pungi de plastic şi adaugă în fiecare […]
Copane de pui cu broccoli din: pulpe de pui, sare, piper, lamai, broccoli, usturoi, vin, supa, seminte de susan. Ingrediente: 4 pulpe de pui (a circa 200g) sare piper 2 lamai 500 g broccoli 4 catei de usturoi 100 ml vin alb sec 125 ml supa 2-3 linguri seminte de susan Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Bune copanele de pui, o sa fac si eu
Sosul de soia nu prea este sanatos