O reteta delicioasa de copanele de pui cu: sos de soia, sos worchester, apa, sos picant, zahar brun, otet, susan, ghimbir, curry. Ingrediente: 1 kg copănele 100 ml sos soia 100 ml sos worchester 100 ml apă 100 ml sos picant 3 linguri zahăr brun 2 linguri oţet balsamic 1 lingură susan ghimbir curry Mod […]
Reteta zilei: Copanele de pui cu sos de mango
PrinteazaCopanele de pui cu sos de mango din: copane de pui, suc de lamaie, sos de mango, mustar dijon, unt, vin alb, sare, cimbru si piper.
Ingrediente:
- 4 copane de pui
- sucul de la 1 lamaie
- 4 linguri sos de mango cu pulpa
- 2 lingurite pudra de curry
- 2 linguri mustar dijon
- 4 linguri unt nesarat
- 1 lingura vin alb
- 1 lingurita sare
- 1/4 lingurita cimbru
- 1/4 lingurita piper proaspat
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 C. Crestati copanele de pui si adaugati sucul de lamaie.
Lasati deoparte in timp ce preparati sosul.
Intr-un bol combinati toate ingredientele si amestecati bine.
Imbracati copanele de pui cu jumatate din sos si dati la cuptor pentru 25 de minute.
Adaugati apoi cealalta jumatate de sos peste pui si dati din nou la cuptor pentru inca 30 de minute.
Serviti imediat cu garnitura dupa preferinta.
Copanele de pui cu sos de mango
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Copanele de pui in sos de cidru
Se sărează şi se piperează 4 pulpe de pui şi se prăjesc în ulei încins; se adaugă 2 cepe, 1 lingură ghimbir tocat, 200 ml supă de pasăre, 200 ml cidru şi se lasă să fiarbă la foc mijlociu cca 30 min. Se adaugă apoi 2 mere tăiate felii şi se mai fierbe 10 min. […]
Pofta buna!
trebuie sa incerc aceste copanele! 🙂
Vreau si eu copane din astea :))))
Mia-i facut pofta :))