Cornulețe cu nucă și gem: un desert tradițional din: unt, faina, zahar pudra, nuca, ou, extract de vanilie, zahar pudra. Cornulețele cu nucă și gem sunt un desert tradițional iubit de toată lumea. Această rețetă vă va încânta papilele gustative și vă va duce cu gândul la zilele copilăriei. Aflați cum să le pregătiți acasă […]
Reteta zilei: Cornulete cu aroma de usturoi
PrinteazaCornulete cu aroma de usturoi din: aluat de patiserie, unt topit, usturoi, patrunjel, ulei de masline.
Poate te intereseaza si:
- Aperitive cu rosii cherry, ou si mustar cu hrean
- Aperitive cu pasta de peste si unt
- Aperitive cu naut si menta
Ingrediente:
- 400gr aluat de patiserie
- 4 linguri unt topit
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura patrunjel proaspat sau uscat
- 3 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Se taie aluatul in fasii potrivite.
Legati un nod la mijlocul fiecarei fasii.
Asezati intr-o tava cu hartie de copt si coaceti la 180C timp de 12 minute.
Combinati untul topit, ulei, pătrunjel și usturoi maruntit.
Scoateti din cuptor si lasati sa se odihneasca.
Ungeti fiecare cornulet.
Serviti imediat.
Cornulete cu aroma de usturoi
Pofta buna!
Cornulețe cu Untură din: untura de porc, faina, zahar pudra, oua, esenta de vanilie. praf de copt, gem nuca macinata, ciocolata, zahar pudra. Cu o textură fragedă și o umplutură delicioasă, cornulețele cu untură sunt o adevărată comoară a gastronomiei. Cornulețele cu untură au o istorie lungă și bogată în bucătăria românească. Aceste delicii erau […]
Cornulete simple si gustoase din: faina, bors, ulei, drojdie, zahar, gem. Ingrediente: 500 g făină 125 ml borş 250 ml ulei un cub drojdie proaspătă o linguriţă zahăr gem, după gust zahăr pudră, pentru servit un praf sare Mod de preparare: Se amestecă drojdia cu zahărul şi apoi se adaugă uleiul şi borşul. Se […]
Pofta buna!
Au fost bune cornuletele?