Reteta zilei: Cornuri cu carne

Printeaza

Cornuri cu carne din: aluat de patiserie, crema de branza, carne de carnati.

 

Ingrediente:

  • 1 aluat de patiserie
  • 250gr crema de branza
  • 250 gr carne de carnati

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie adaugati carnea de carnati si gatiti pana se rumeneste pe toate partile. Transferati intr-un bol.

Adaugati crema de branza moale si se amesteca bine pentru a se combina.

Taiati aluatul in dreptunghiuri egale, intr-un capat adaugati cate o lingura de aluat si rulati.

Asezati intr-o tava pe hartie de copt si dati apoi la cuptor la 180C pentru 15 minute. Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

 

Cornuri cu carne

Cornuri_cu_carne_07

 

Pofta buna!

 

 

 

Sarmale de Post Aromate cu Bulgur și Ciuperci – Deliciul Vegetarian

Sarmale de Post Aromate cu Bulgur și Ciuperci – Deliciul Vegetarian din: varza, bulgur, ciuperci, morcov, ceapa, usturoi, ulei de masline, cimbru, boia de ardei, sare, piper. Descoperiți o rețetă nouă de sarmale de post, unde bulgurul nutritiv și ciupercile aromate se întâlnesc pentru a crea o experiență culinară de neuitat, perfectă pentru post sau […]

Remedii naturiste cu vinete

Remedii naturiste cu vinete. Vinetele sunt legume versatile ce pot fi utilizate în diverse remedii naturiste, datorită conținutului lor bogat în vitamine, minerale și fibre. De exemplu, consumul de vinete poate ajuta la menținerea sănătății inimii, reducerea colesterolului și îmbunătățirea digestiei. Iată câteva remedii naturiste simple pe care le puteți încerca acasă: Suc de vinete […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • givingoad

2 comentarii

  1. Ce bine arata cornurile astea

  2. Daa, si mie imi plac cornurile cu carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.