Carne de iepure cu legume din: iepure, ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, telina, vin rosu, bulion, supa de pui, frunze de dafin, cimbru, sare, piper. O sursă sănătoasă de proteine, este scăzută în grăsimi și calorii, ceea ce o face o opțiune sănătoasă pentru persoanele care încearcă să piardă în greutate sau să mențină […]
Reteta zilei: Cotelete de porc la gratar
PrinteazaCotelete de porc la gratar din: cotlete de porc, maioneza, suc de lamaie, coriandru, usturoi, praf de ceapa, praf de chilli, chimen, orez cu legume.
Ingrediente:
- 3 cotlete de porc
Marinata:
- 1/2 cana maioneza
- 1/4 ceasca suc de lamaie
- 1 lingura coriandru uscat
- 1 lingura usturoi tocat
- 1/2 lingurita praf de ceapa
- 1/2 lingurita praf de chili
- 1 lingurita chimen
- orez cu legume pentru servire
Mod de preparare:
Puneti cotletele intr-o punza care se inchide etans si bateti cu un ciocan de carne pentru a le fragezi.
amesteca maioneza, suc de lamaie, coriandru uscat, usturoi, praf de ceapa, chili, chimen si se toarna peste cotletele de porc.
Lasati la marinat toata ziua in frigider.
Scoateti apoi din frigider, lasati cel putin jumatate de ora la temperatura camerei.
Incalziti gratarul, puneti cotletel de porc pe gratar si gatiti aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.
serveste fierbinte cu orez cu legume.
Cotelete de porc la gratar
Pofta buna!
Supă de pește și fructe de mare
Supă de pește și fructe de mare din: peste alb, langustine, inele de calamar, midii, ceapa, usturoi, rosii, ardei capia, ulei de masline, patrunjel, sofranel, ciresata, rom, migdale, sare, piper. Ingrediente: 1 peşte alb mediu tăiat în patru 8 langustine sau raci inele de calamar 5 midii 2 cepe 2 căţei de usturoi 4 […]
hai ca merge friptura la gratar