Reteta zilei: Cotlet de porc la cuptor cu seminte de fenicul, cimbru si rozmarin

Printeaza

Cotlet de porc la cuptor cu seminte de fenicul, cimbru si rozmarin din: cotlet de porc, usturoi, seminte de fenicul, cimbru, rozmarin, otet de vin rosu, miere, sare, piper, ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 600 g cotlet de porc
  • 2 catei de usturoi
  • ½ lingurita seminte de fenicul
  • 1 lingura frunze de cimbru proaspat
  • 1 lingura frunze de rozmarin proaspete
  • ½ lingura de otet de vin rosu
  • ½ lingurita de miere
  • ⅔ lingurita de sare
  • ½ lingurita piper negru proaspat macinat
  • 4 linguri de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C.

Combinati usturoi, seminte de fenicul, cimbru, rozmarin, otet de vin rosu, miere, sare, piper si 2 linguri de ulei de masline la blender.

Ungeti carnea de porc cu acest amestec pe toate partile.

Intr-o tigaie incalziti 2 linguri de ulei de masline la foc mare.

Adaugati carnea de porc si se gateste cate 2 minute pe fiecare parte.

Transferati intr-o tava, adaugati uleiul din tigaie, acoperiti cu folie de aluminiu si dati la cuptor 30 de minute.

Se indeparteaza folia si se mai gateste pentru aproximativ 30 de minute.

Lasati sa se odihneasca, feliati si serviti.

 

Cotlet de porc la cuptor cu seminte de fenicul, cimbru si rozmarin

Cotlet de porc la cuptor cu seminte de fenicul, cimbru si rozmarin

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • easily1hy

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta 🙂 Arata bine cotletul de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.