Reteta zilei: Cotlet de porc impanat cu carnati si portocale
PrinteazaCotlet de porc impanat cu carnati si portocale din: cotlet de porc, carnati, portocale, usturoi, cimbru, rozmarin, vin, sare, piper, ulei de masline si suc de portocale.
Ingrediente:
- 1 bucata cotlet de porc
- 200g carnati
- 2 portocale
- 2 catei usturoi
- crengute cimbru
- rozmarin
- 1 cana vin alb diluat cu apa
- sare
- piper
- ulei de masline
- suc de portocale
Mod de preparare:
scoate carnea de carnati din intestin si se rumeneste intr-o tigaie impreuna cu putin ulei de masline, rozmarin tocat, cimbru si usturoi.
spala portocalele si se taie rondele.
Cotletul de porc se cresteaza din loc in loc, iar spatiu creat se umple cu o lingura din carnea de carnati si o felie de portocala, dupa care se leaga strans cu sfoara de bucatarie pentru a reconstitui cotletul.
pune cotletul de porc intr-o tava, se presara cu sare si piper, se umezeste cu vin, se stropeste cu ulei de masline si se introduce in cuptorul incins la 180 grade pentru o ora si 30 minute acoperit cu o folie de aluminiu pentru jumatate din timp.
Pentru cealalta jumatate de timp se lasa cotletul dezvelit si se unge din cand in cand cu suc de portocale.
Cotletul de porc impanat cu carnati si portocale se serveste taiat in felii.
Cotlet de porc impanat cu carnati si portocale
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cotlet de porc la cuptor cu vin
Foarte tare ideea
foarte apetisant arata cotletul impanat 🙂
Smecherie mare cu cotletul asta de porc
Fuuuuuuu, cum poa sa arate cotletul asta