Reteta zilei: Cotlet de porc impanat cu carnati si portocale

Printeaza

Cotlet de porc impanat cu carnati si portocale din: cotlet de porc, carnati, portocale, usturoi, cimbru, rozmarin, vin, sare, piper, ulei de masline si suc de portocale.

 

Ingrediente:

  • 1 bucata cotlet de porc
  • 200g carnati
  • 2 portocale
  • 2 catei usturoi
  • crengute cimbru
  • rozmarin
  • 1 cana vin alb diluat cu apa
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • suc de portocale

 

Mod de preparare:

scoate carnea de carnati din intestin si se rumeneste intr-o tigaie impreuna cu putin ulei de masline, rozmarin tocat, cimbru si usturoi.

spala portocalele si se taie rondele.

Cotletul de porc se cresteaza din loc in loc, iar spatiu creat se umple cu o lingura din carnea de carnati si o felie de portocala, dupa care se leaga strans cu sfoara de bucatarie pentru a reconstitui cotletul.

pune cotletul de porc intr-o tava, se presara cu sare si piper, se umezeste cu vin, se stropeste cu ulei de masline si se introduce in cuptorul incins la 180 grade pentru o ora si 30 minute acoperit cu o folie de aluminiu pentru jumatate din timp.

Pentru cealalta jumatate de timp se lasa cotletul dezvelit si se unge din cand in cand cu suc de portocale.

Cotletul de porc impanat cu carnati si portocale se serveste taiat in felii.

 

Cotlet de porc impanat cu carnati si portocale

Cotlet de porc impanat cu carnati si portocale

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • cotlet de porc la cuptor cu vin

4 comentarii

  1. foarte apetisant arata cotletul impanat 🙂

  2. Smecherie mare cu cotletul asta de porc

  3. Fuuuuuuu, cum poa sa arate cotletul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.